Hur släcker man airbag lampan?

Innehållsförteckning

Hur släcker man airbag lampan?

Hur släcker man airbag lampan?

åk in till närmaste VW verkstad, dom gör la det med en "dator" V.A.G... lossa du på batteripolen eller varför tändes airbaglampan ? du kan åka till vilken verkstad som helst med diagnosinstrument.

Varför blinkar airbag lampan?

Blinkande Airbaglampa innebär att det blir underkänt pga att den felaktig airbag teoretiskt sett kan vara en risk.

Vad kostar det att fixa airbag?

Priser varierar säkert men de kanske kostar 3-4000 kr/st och i en modern bil kan det ju vara sex airbags bara i framsätet (ratt/handskfack/dörrsida/huvudairbag och i vissa fall t om knä-airbag)... sedan kan det vara ytterligare två- till fyra i baksätena. All säkerhetsrelaterad utrustning brukar bli dyrare pga.

Vad är Airbagmotstånd?

Airbagmotstånd i universalutförande. Passar airbagkontakter till både förare och passagerarsidan till samtliga bilmodeller. Motståndet kopplas in med samma kablar som går till förarens airbag. ... Glöm inte att koppla ur bilens batteri innan du monterar bort airbagen och installerar motståndet!

Vad är en SRS lampa?

Felkodsläsare Airbag SRS behövs om du har problem med Krockkuddarna på din bil. Om något är fel på dina Krockkuddar så tänds varningslampan på bilens instrumentbräda och den får inte lysa eftersom krockkudden då inte fungerar. Då kommer även att få underkänt hos bilprovningen.

Relaterade inlägg: