Får man jobb på StagePool?

Innehållsförteckning

Får man jobb på StagePool?

Får man jobb på StagePool?

Så här ansöker du Klicka in dig på sökprofilen till respektive tjänst för direkt att söka ett specifikt jobb. Om du vill söka rent allmänt är du välkommen att skicka ditt CV och din presentation direkt till oss på work@stagepool.com. Vi vill i så fall att du motiverar din ansökan och specificerar din spetskompetens.

Är StagePool gratis?

Vi har nu lanserat ett nytt, helt kostnadsfritt abonnemang, Freemium, som ger dig gratis jobbmatchningar och möjligheten att söka obetalda jobb. Du har också tillgång till ett kraftfullt CV-verktyg!

Är StagePool seriöst?

Utifrån att ha varit medlem i bara några dagar kan jag säga att StagePool är ett mycket bra företag som prioriterar och hjälper dig. De anställda vill dig väl och förklarar allt så förståeligt som möjligt plus att de är väldigt trevliga.

Hur tar man bort Stagepool konto?

Eller genom att:

  1. Logga in på din profil på Stagepool.
  2. För muspekaren över den lilla runda bilden på dig i höger hörn.
  3. Klicka på ”Prenumeration" och "Avsluta Premium-prenumeration"

Hur kan jag vara med i en film?

Ett väl uppbyggt nätverk inom branschen är bland det viktigaste du kan ha. Det andra du ska göra är att ta kontakt med rollsättare. Cinemantrix har en bra lista på olika rollsättare som du kan kolla in här [Rollsättare lista] Dom flesta produktionsbolag jobbar med samma rollsättare till i princip alla sina filmer.

Vad kostar statist se?

Ett medlemskap på Statist.se är gratis, men vill man kunna söka bland jobben kostar det från 69 kronor i månaden. Man kan välja att betala 289 kr för sex månader eller 489 kr för ett helt år.

Varför ringer StagePool?

En av förmedlingarna, StagePool, bearbetar ungdomar för att få dem att teckna avtal. 14-årige Mattias fick ett sådant telefonsamtal. --Jag tänkte att nu kanske jag får chansen, jag kanske får jobb, tjäna pengar. Det kan vara bra.

Är statist se gratis?

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Det är gratis att bli medlem men vill du kunna söka alla våra jobb med ditt digitala CV behöver du bli "Premium" medlem. Statist i ICA-reklam, Solsidan, Beck, musikvideo, TV-drama eller på en teater. Modell i H&M-katalogen, event på Gotland.

Relaterade inlägg: