Vad kostar det att vara med i PRO?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att vara med i PRO?

Vad kostar det att vara med i PRO?

Här kan du berätta om din förening eller verksamhet. Trots coronatider så kommer här en påminnelse om betalning av medlemsavgiften 295 kr som kommer att vara oförändrad under 2021. Inbetalningskort kommer med PRO-tidningen i början av februari för de som inte har autogiro.

Varför vara med i PRO?

Välkommen till PRO - Sveriges största mötesplats för pensionärer! I PRO-medlemskapet ingår en mängd förmåner, till exempel medlemstidning, fri datasupport och fördelaktiga försäkringar. Utöver det har vi dessutom tagit fram förmånspaketet PRO Mervärde där vi samlar rabatter och erbjudanden bara för dig som är medlem!

Vad gör PRO?

PRO är en partipolitiskt och religiöst oberoende organisation för alla pensionärer. PRO:s uppgift är att på riksplanet, i landsting, regioner och kommuner följa och bevaka samhällsutvecklingen samt skapa opinion för frågor som berör pensionärernas intressen.

Är jag medlem i PRO?

Medlemsavgiften i PRO varierar beroende på vilken förening du väljer att tillhöra. Du väljer själv om du vill tillhöra närmaste förening, eller någon annan förening med verksamhet som tilltalar just dig. ... På avin finns kontaktuppgifter till föreningen du valt. PRO:s medlemskort, är laddat med PRO:s förmåner.

Relaterade inlägg: