Vad kostar Dropbox Basic?

Innehållsförteckning

Vad kostar Dropbox Basic?

Vad kostar Dropbox Basic?

Få ett gratis Dropbox-konto Med Dropbox Basic är det enkelt att nå dina filer från flera enheter – datorer, telefoner och surfplattor – utan kostnad: Windows och Mac: Installera vår app, så kommer allt på ditt konto att synas i Dropbox-mappen på din dator.

Hur mycket kostar Dropbox Plus?

Konton i Dropbox Basic har 2 GB kostnadsfritt lagringsutrymme. Våra uppgraderade personliga planer har mer lagringsutrymme: från 2 TB för ett Dropbox Plus- eller Dropbox Family-konto, 3 TB för ett Dropbox Professional-konto, eller 5 TB för ett Dropbox Business-konto.

Hur delar man filer via Dropbox?

Att skicka en video från din Android-telefon fungerar på samma sätt som med en iPhone. Ladda bara upp filen i Dropbox-appen, skapa en delad länk och skicka till vem som helst via e-post, chatt eller SMS.

Vad är Dropbox Plus?

Dropbox Plus är ditt nya fotoalbum, arkivskåp och så mycket mer. Med 2000 GB krypterad molnlagring finns det plats för allt ditt innehåll och mycket mer. Med Dropbox har du alltid dina filer nära till hands.

Vad är bra med Dropbox?

Att Dropbox kan kännas obligatoriskt betyder inte att det är ett dåligt val. Mobilappen, som har något olika menysystem i Ios och Android men i grunden har samma funktioner, är välorganiserad.

Varför ska jag ha Dropbox?

Dropbox är ett alternativt för att säkerhetskopiera dina filer. Allt du lägger i din Dropbox synkas ju faktiskt upp i molnet och ligger säkert på Dropbox egna servrar. Raderar du en fil av misstag kan du återställa den upp till 30 dagar som standard.

Är det säkert med Dropbox?

Dropbox är utformat med flera lager av skydd samt en distribuerad och pålitlig infrastruktur. Nå filer på ett säkert sätt från datorn, webben, eller mobila enheter och via anslutna tredjepartsappar.

Hur skickar man stora filer via mail?

Du kan skicka stora filer via mejl genom att skapa en delbar länk till en fil eller mapp som lagras i Dropbox. I Dropbox håller du markören över filen eller mappen du vill skicka via e-post och klickar på Dela när det visas.

Relaterade inlägg: