Är Bodegashop bra?

Innehållsförteckning

Är Bodegashop bra?

Är Bodegashop bra?

Riktigt bra utbud och priser. Har beställt ca 5 gånger med god erfarenhet, alltid rätt med ok leveranstider. Hej Fredrik, Kul att du gillar Bodegashop!

Vad är Bodegashop?

Bodegashop.com är ett spansk bolag med säte i Alicante. Ditt köp sker här i Spanien och således betalas moms och alkoholskatt i Spanien. Alkoholskatten i Sverige är för närvarande 501,41 SEK per liter 100 procent alkoholvolym vilket innebär ca 140 SEK per flaska sprit (0,7 liter, 40%).

Är Vingrossen bra?

Supernöjda. Vi har beställt varor 3 ggr och fått det vi beställt och betalat för. Man får inte glömma att beställa frakten.

Är det lagligt att beställa sprit på nätet?

När du beställer alkohol på nätet ska du betala svensk alkoholskatt till Skatteverket innan alkoholen transporteras till Sverige. Om du inte har betalat alkoholskatten innan alkoholen transporteras till Sverige kan Tullverket omhänderta alkoholvarorna och inleda en skatteutredning.

Hur är det att handla på Drinko se?

Här kan du som privatperson handla dryckesvaror online för att sedan göra en privatimport av alkohol. Det betyder att du själv ombesörjer frakt av dina varor via ett transportombud eller att du hämtar varorna på plats hos oss i Tyskland.

Är 247Kiosk lagligt?

Sedan 2007 är det lagligt som privatperson att köpa alkohol från nätet. Det senaste rättsfallet från EU-domstolen 2007 där domstolen underkände Sveriges förbud mot privatimport av alkohol.

Relaterade inlägg: