Vad gör man när man jobbar på hunddagis?

Innehållsförteckning

Vad gör man när man jobbar på hunddagis?

Vad gör man när man jobbar på hunddagis?

På ett hunddagis sköter man om andras hundar. Det vanligaste är att man driver hunddagiset som en egen verksamhet men det finns även möjlighet att arbeta som anställd. Eftersom det tar cirka två år att arbeta upp en verksamhet väljer många att ha någon form av sidoverksamhet som butik, hundtrim, kurser eller liknande.

Hur funkar hunddagis?

Först kommer ägare och hund till hunddagiset. Vi går igenom kontraktet och hundens egenskaper/behov. Därefter lämnar ägaren hunden hos oss i hundstallet i några timmar, att den får bekanta sig med miljön. Den andra delen i inskolningen är 1-2 provdagar, där hunden får vara på dagis ungefär en halvdag.

Vad tjänar ett hunddagis?

Medellön: 19 000 kronor. Fackförbund: Kommunal. Framtidsutsikter: Branschen växer.

När kan man lämna på hunddagis?

Valp på dagis? Det går alldeles utmärkt att lämna sin valp på dagis. Våra krav vi har är att hunden ska vara 12 veckor och fått sin andra vaccination. med oss i vår mottagning, vi sätter aldrig in en ny valp i hundstallet med en gång utan vi går sakta framåt med inskolningen.

Hur mycket kostar hunddagis i veckan?

2 dagar i veckan - 2000:-/mån - För närvarande är 2 dagar i veckan fullt. När för stor andel hundar går 2 dagar i veckan blir det många olika hundar som gör det svårt att ha rutiner vilket då innebär att vi får en orolig miljö hos hundarna.

Relaterade inlägg: