Kan inte skriva in mig på Arbetsförmedlingen?

Innehållsförteckning

Kan inte skriva in mig på Arbetsförmedlingen?

Kan inte skriva in mig på Arbetsförmedlingen?

Om du är osäker på om du är inskriven eller inte kan du logga in på Mina sidor med din e-legitimation för att se det. Är du inskriven på Arbetsförmedlingen står det ”Min inskrivning” under ditt namn. ... Logga in på Mina sidor med din e-legitimation och gå till "Visa/ändra mina uppgifter".

När ska jag skriva ut mig från Arbetsförmedlingen?

Skriv ut dig Det är viktigt att du meddelar oss när du har fått jobb eller ska börja studera. Du gör det lättast genom att klicka på Skriv ut dig. Om du har valt att skriva ut dig inom 3 månader kommer du att få en påminnelse 10 dagar innan utskrivningsdatum.

Varför kan jag inte Aktivitetsrapportera?

Varför kan jag inte skicka in min aktivitetsrapport? Den vanligaste anledningen till att Skicka-knappen inte är klickbar är att du inte ska lämna in din aktivitetsrapport den här månaden. Se vilket datum som gäller dig på sidan Aktivitetsrapportera. Ring 0771-416 416 om du har frågor om datumet för aktivitetsrapporten.

När ska man skriva in sig på arbetsförmedlingen?

Du får 57 kronor per dag. Men om något av följande stämmer in på dig får du 168 kronor per dag: Du har gått ut gymnasiet. Du har fyllt 20 år och deltar i en folkhögskoleutbildning i studiemotiverande syfte.

Hur kan man ansöka A-kassa?

Sök ersättning

  1. Skriv in dig hos Arbetsförmedlingen. Det är viktigt att du skriver in dig hos Arbetsförmedlingen din första arbetslösa dag. ...
  2. Logga in på Mina sidor hos din a-kassa. Logga in på Mina sidor hos din a-kassa. ...
  3. Begär ett arbetsgivarintyg. Var du anställd innan du blev arbetslös?

Relaterade inlägg: