Får man pengarna tillbaka om man inte hämtar ut paket?

Innehållsförteckning

Får man pengarna tillbaka om man inte hämtar ut paket?

Får man pengarna tillbaka om man inte hämtar ut paket?

Ditt paket finns kvar hos PostNord i 7 dagar (nya villkor hos PostNord från ). ... Om du inte hämtar ut paketet under den tiden skickas det tillbaka till oss. För ej uthämtade paket får du som kund stå för returfrakten.

Hur lång tid tar det att få hem från HM?

Vår standardleverans är mellan 2-4 arbetsdagar och ditt paket levereras i regel till det utlämningstället du anger i kassasteget. Vänligen notera att under högsäsong och rea kan leveransen av ditt paket ta längre tid. Den aktuella leveranstiden för din beställning visas i din shoppingbag. Fraktkostnaden är 39,90 kr.

Vad händer om paketet inte får plats i Instabox?

Skulle ditt paket inte få plats i boxen så skickar vi paketet hem till dig. Du kommer då att ett SMS från Instabox där du har möjlighet att välja den adress paketet ska skicks till samt en leveranstid som passar dig.

När kommer mitt paket från hm?

Ditt paket kommer till vald butik inom 2-4 arbetsdagar, måndag–fredag. Du har 7 dagar på dig att hämta ditt paket från det datum det kom till H&M-butiken. Kom bara ihåg att ta med dig din legitimation och din avhämtningskod eftersom vi inte kan lämna ut paketet annars.

Vad händer om man inte hämtar ut en beställd vara?

Om du inte hämtar ut ditt paket så kommer det att gå i retur till oss. Paketet registreras då som "ej uthämtat" och vi kommer att debitera dig en avgift på 100 kr. ... Om du ångrat dig efter beställning behöver du ta emot paketet för att sedan returnera det för att det inte ska bli registrerat som ett "ej uthämtat".

Hur lång leveranstid har Boozt?

Står 1-2 dagars leverans.

Hur länge kan ett paket ligga hos Instabox?

Ditt paket ligger i skåpet i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar vi hem ditt paket till vårt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat av våra skåp, utan extra kostnad.

Relaterade inlägg: