Vad händer om du åker fast för Fake legitimation?

Innehållsförteckning

Vad händer om du åker fast för Fake legitimation?

Vad händer om du åker fast för Fake legitimation?

De ungdomar som ertappas med falskleg är oftast under 18 år och ostraffade, och därför slutar det i många fall med åtalsunderlåtelse, vilket innebär att det varken blir påföljd, åtal eller rättegång, men att förseelsen hamnar i brottsregistret i tre år.

Vad är straffet för Fake leg?

Regleras i 14 kap. 1 § brottsbalken och innebär att den som utan lov framställer en annans persons namn döms för urkundsförfalskning till fängelse i högst två år. Om brottet är att anse som ringa döms man istället för förvanskning av urkund till böter eller fängelse i högst sex månader, 2 §.

Vad är falsk identitet?

Falsk identitet är en fransk (originaltitel Le Bureau des légendes) TV-serie som hade urpremiär och sändes på Sveriges Television från mars 2016. Seriens skapare tillika manusförfattare och en av regissörerna är Éric Rochant.

Hur mycket kostar fake id?

Falska id-kort finns att beställa på Internetsajter. Man kan få ett svenskt id-kort för 2 000 kronor.

Var kan man köpa Fake leg?

KÖP FAKE ID-KORT ONLINE Vi skriver ut de falska ID: erna på fantastiskt material med nödvändiga hologram. När du beställer ett ID från oss online kan du vara säker på den fysiska kvaliteten på ditt falska ID, men vi rekommenderar att du bara använder det i avlägsna områden utan digitala eller elektroniska skannrar.

Relaterade inlägg: