Hur mycket kostar det att åka båt till Danmark?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att åka båt till Danmark?

Hur mycket kostar det att åka båt till Danmark?

En enkel resa över Öresundsbron och Stora Bältbron kostar 845 kr, medan resan med färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden kostar 1195 kr.

Hur mycket kostar en Stena Line båt?

Totalt kommer investeringen att gå loss på runt åtta miljarder kronor, varav de två jättefärjorna svarar för drygt hälften. Den ”dominoeffekt” Stena Line talar om är en rockad av förändringar av färjetrafiken som följer i kölvattnet bakom de nya superfärjorna.

Kan man åka Stena Line till Danmark?

RESA TILL DANMARK - BÅTRESA. Åk med Stena Line till Danmark. Vi tar dig till från Göteborg till Fredrikshamn och från Halmstad till Grenå upp till åtta gånger per dag. Låt oss köra dig till din destination medan du kopplar av ombord, njuter av god mat, dryck och underhållning.

Vad kostar det att åka båt till Helsingör?

Biljetten köper du i terminalen. Observera att du bara behöver köpa en enkelbiljett då du inte lämnar båten i Danmark....Turabiljett (enkel)
Tura Vuxen59:-
Tura Barn 4-15 / Senior 65+42:-
Turakort490:-

Hur mycket kostar det att tura?

Oavsett om du väljer enkel, dubbel eller trippel betalar du endast för en Tura-biljett. En enkeltura kostar alltså lika mycket som en trippeltura. Tura-biljetten kostar från 59:-.

Hur lång tid tar färjan Göteborg Kiel?

Check-in tider, se respektive avgång
AvgångAnkomstRestid
17:4509:1515:30

Får man åka till Skagen?

Åk med eller utan bil, över dagen eller med övernattning i land. Inom bekvämt avstånd med bil väntar Skagen, mysiga småstäder, shopping, kultur, god mat och en avslappnad stämning.

Relaterade inlägg: