Vad är en Servicesituation?

Innehållsförteckning

Vad är en Servicesituation?

Vad är en Servicesituation?

Ämnet service och bemötande behandlar hur man i servicesituationer möter kunder eller gäster på ett yrkesmässigt sätt. Ämnets syfte: ... Undervisningen ska leda till att eleverna utvecklar kunskaper i marknadsföring, exponering av varor eller tjänster samt presentationsteknik.

Vad innebär bra kundbemötande?

Det finns ingen klar definition vad ett bra kundbemötande egentligen är. Men förutom att vara trevlig mot kunder och erbjuda bra service finns det andra saker man kan göra för att utföra ett bra kundbemötande. Lyssna på kunden. Det är viktigt att bry sig om kunden och ta reda på deras behov.

Vad är god kundservice enligt dig?

God service för mig är att vara lyhörd och visa respekt för kundens behov kombinerat med hög flexibilitet. Kunden ska känna tilltro till att vi snabbt löser deras problem och att de är trygga med vår insats. ... God service bygger också på att vi tagit oss tid att lära känna butiken och de som jobbar där.

Vilket ansvar har kunden för bra service?

Bra service är bland annat att vara lyhörd för kundens behoiv, ha respekt för kunden och för företaget. Man ska ge ärliga och raka kundbesked samt snabba enkla svar. Anpassning utifrån önskemål, stötta med rådgivning, vägledning och att vara tillgänglig.

Vad är Gästpsykologi?

Genom grundläggande gästpsykologi lär vi oss att behandla varje gäst utifrån deras kommunikationsstil. Under denna modul lär vi ut grunden i hur du på bästa sätt ska bemöta era Gäster och vilken viktig roll du som ”säljare” har i detta möte.

Relaterade inlägg: