Kan inte lägga till Sonos-högtalare?

Innehållsförteckning

Kan inte lägga till Sonos-högtalare?

Kan inte lägga till Sonos-högtalare?

Öppna Sonos-appen på din iOS- eller Android-enhet. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till produkten i ditt Sonos-system.

Hur startar man om Sonos?

Håll knappen på baksidan av Roam intryckt i minst fem sekunder tills avstängningssignalen hörs och lampan ovanför Sonos-logotypen släcks. Vänta i tio sekunder. Tryck på knappen på baksidan av Roam för att sätta på den igen.

Vad behöver man för Sonos?

Du har förmodligen redan tre av de saker du behöver för Sonos, nämligen en smartphone, ett trådlöst hemnätverk (Wi-Fi) och streaming musiktjänst (Spotify, TIDAL, YouSee Music, Napster, etc.). Då behöver du bara en trådlös Sonos-högtalare och ladda ner Sonos-appen på din smartphone.

Vad gör en Sonos Connect?

Connect har en uppsättning analoga RCA-ingångar som gör det möjligt att ansluta enheter som vinyl- eller cd-spelare. Anslut bara RCA-kabeln från din externa ljudenhet till RCA-ingångarna på Connect, märkta IN. Du hittar mer information i vår artikel om att använda linjeingångar på Sonos.

Hur kopplar man till en Sonos högtalare?

Sonos S1-appen för iOS eller Android

  1. Anslut din enhet till det Wi-Fi-nätverk som Sonos-systemet är anslutet till.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. När du ser meddelandet ”Sonos-produkt hittades” högst upp på skärmen trycker du på Anslut.
  4. Tryck på Nu ansluter vi. ...
  5. Välj Klar när meddelandet ”Ansluten till Sonos-systemet” visas.

Varför kan inte Sonos ansluta till Spotify?

Om du har problem med att spela upp ljud från Spotify-appen på Sonos och använder version 10.3 eller tidigare av Sonos-appen behöver du uppdatera Sonos-systemet genom att välja Mer > Inställningar > Systemuppdateringar > Sök efter uppdateringar.

Vad är Sonos S2?

En ny app att styra musikupplevelsen med. Ta lyssnandet till en ny nivå med Sonos S2. Den nya generationen av appen har stöd för mer högupplöst ljud, har en förbättrad design, ökad säkerhet och smartare programvara för att hålla systemet uppdaterat. ... Sonos S2 är mer än bara en app.

Vad betyder grön lampa på Sonos?

Om Sonos-produkten inte är helt ny betyder en blinkande grön lampa att den har återställts och är redo att installeras.

Relaterade inlägg: