Vad krävs för att starta egen städfirma?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att starta egen städfirma?

Vad krävs för att starta egen städfirma?

Om man vill starta städfirma krävs inte så stort kapital till en början. Egentligen behövs i princip bara några hinkar, moppar, trasor, sopkvastar och en bra dammsugare. Dessutom behövs rengöringsmedel, gärna en hopfällbar stege samt en bil för att kunna ta sig runt med städmaterialet.

Är det svårt att starta städfirma?

4. Skaffa utrustning. Många städmaskiner är dyra och kanske att det är bättre att börja i mindre skala och tjäna ihop pengar först än att ta lån och köpa dyr utrustning från början.

Är det svårt att få starta eget-bidrag?

För att ansöka om bidraget så måste du dessutom vara arbetslös och uppbära a-kassa minst en dag. Dessutom måste bidraget godkännas av arbetsförmedlingen innan du får registrera f-skatten(bolaget). Är det då lätt att . Du måste ihop med din handläggare på arbetsförmedlingen ta fram en hållbar affärsplan.

Får man bidrag när man startar eget?

Bidrag till uppstartskostnader vid start av näringsverksamhet. ... En förutsättning för att få bidraget är att du planerar att bedriva din verksamhet under minst tre års tid. Bidraget kan kombineras med stöd till start av näringsverksamhet. Du kan även få bidraget om du vill starta en verksamhet tillsammans med andra.

Relaterade inlägg: